Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2019



Περισσότεροι από 1300 αθλητές έλαβαν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου,  στην αίθουσα Ξιφασκίας του Ελληνικού.

Η διοργάνωση ήταν άψογη και η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή από κάθε περιοχή της Ελλάδας είναι ενδεικτική του υψηλού επιπέδου ανάπτυξκης και διάδοσης του Μπριτζ τα τελευταία χρόνια.



Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς εκπροσωπήθηκε επάξια σε όλες τις κατηγορίες και σημείωσε σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα:

Στην κατηγορία Seniors 1-16 η ομάδα αποτελούμενη από τους Β. Αθερινό, Ν. Καβαντούρη, Φ. Λαγγουράνη, Σ. Σαρλή και Π. Χριστοδούλου κατέλαβε την πρώτη θέση με πολύ μεγάλη διαφορά από την επόμενη.

Στο Board-a-Match οι Δ. Βαρελάς, Μ. Βλοχαϊτόπουλος, Π. Μπούρας, Ν. Παπαχατζής και Τ. Φράγκος επικρατησαν επίσης σε σύνολο 13 ομάδων.

Στην Α' Εθνική 1-16 οι Μ. Γαρουφαλής, Λ. Ζώτος, Κ. Κοντομήτρος. Λ. Μαμιδάκη. Γ. Ρούσσος και Α. Σαπουνάκης ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου

Τέλος πολύ σημμαντική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Π. Κωτσης, Χ. Μανούρης, Δ. Μωυσής, Σ. Ξοχακος, Σ. Σμυρλή και Δ. Χρυσαγης, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα 1-9 από την Δ' Εθνική στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο όμιλος ευχαριστεί όλους τους αθλητές που τον εκπροσώπησαν. Πολλά Συγχαρητήρια στους νικητές!