Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΟΑΜΚη,

σας ενημερώνουμε ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του ομίλου, λήγει βάσει καταστατικού στις 02 Φεβρουαρίου 2018.

Κατόπιν τούτου, το ΔΣ συγκαλεί Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 στα εντευκτήρια του ομίλου (Κηφισίας 70, Μαρούσι) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α) Υποβολή για έγκριση έκθεσης του ΔΣ για τα πεπραγμένα της αγωνιστικής περιόδου που έληξε.

Β) Υποβολή για έγκριση απολογισμού και ισολογισμού της αγωνιστικής περιόδου που έληξε.

Γ) Ανάγνωση της έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Δ) Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου 3ετούς θητείας.

Ε) Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής (διάρκεια θητείας 1 έτος).

ΣΤ) Τυχόν άλλα θέματα που μπορεί να προτείνει μέλος ή μέλη του ομίλου.



Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 17:00 στα εντευκτήριά μας.

Η ως σήμερα εμπειρία, μας έχει δείξει ότι δεν θα επιτευχθεί απαρτία στην 1η ημερομηνία, και ως εκ τούτου, συνιστάται τα μέλη να προσέλθουν οπωσδήποτε στην ορισθείσα επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.

Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ομίλου, μόνο όμως τα ταμειακώς ενήμερα του έτους 2017 μπορούν να συμμετέχουν, τόσο στις ψηφοφορίες, όσο και στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι.

Όσα λοιπόν από τα ταμειακώς ενήμερα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει, ως ορίζει το Καταστατικό, είτε να αποστείλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα) στο e-mail του ομίλου (oamki.bridge@gmail.com), είτε να καταθέσουν στα εντευκτήρια του ομίλου (σε μέλος του ΔΣ ή σε διαιτητή), δύο έγραφα (συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα) που επισυνάπτονται:

1.      Δήλωση Υποψηφιότητας και

2.      Υπεύθυνη Δήλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά σας, ορίζεται ως καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των παραπάνω εγγράφων, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00μμ.

Η παρουσία σας σε αυτή την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, κρίνεται απαραίτητη καθώς οι προτάσεις σας και οι παρατηρήσεις σας, θα συμβάλλουν στην βελτίωση της λειτουργίας του ΟΑΜΚη.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Το ΔΣ του ΟΑΜΚη