Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Παγκοσμίως πρώτοι δύο αθλητές του ΟΑΜΚΗ

Πρώτοι  στην Παγκόσμια Κατάταξη του Ταυτόχρονου δύο αθλητές του ομίλου μας!
Συγκεκριμένα, οι Κ. Πανόπουλος - Τ. Μπούρας παίζοντας την 1η Ημερίδα του Παγκόσμιου Ταυτόχρονου 2017, βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης παγκοσμίως (σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα), με ποσοστό 71.15%.
Δεύτερο στην παγκόσμια κατάταξη, άλλο ένα ελληνικό ζευγάρι, οι Α. Αθανασιάδης - Γ. Οικονομόπουλος, με ποσοστό 68.78%.



Στις ημερίδες του Παγκόσμιου Ταυτόχρονου συμμετέχουν ζεύγη από όλον τον κόσμο.
Ειδικά για το 2017, 20 ζευγάρια (μετά από 8 ημερίδες) θα κερδίσουν την πρόκριση στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πεκίνο το διάστημα 21-24 Σεπτεμβρίου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Οι 7 επόμενες ημερίδες του Ταυτόχρονου θα διεξαχθούν τις εξής ημερομηνίες:
Πέμπτη 30 Μαρτίου
Τρίτη 25 & Πέμπτη 27 Απριλίου
Δευτέρα 8 & Τετάρτη 10 Μαϊου
Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Ιουνίου

(Η ΕΟΜ έχει αποφασίσει να διεξαχθούν οι έξι πρώτες ημερίδες από τα Σωματεία και θα ανήκουν στην 3η βαθμίδα. Για τις δύο τελευταίες θα δημοσιευθεί νεότερη ανακοίνωση)

Από αυτούς τους αγώνες θα προκριθούν 20 ζεύγη*, τα οποία μαζί με άλλα 20 που θα προέλθουν από on-line τουρνουά, θα σχηματίσουν τον όμιλο του τελικού. Τα χρηματικά έπαθλα ανέρχονται στο ποσό των US$ 20.000.

*Η επιλογή των 20 ζευγών του τελικού θα γίνει ως εξής:
1. Τα δύο πρώτα ζευγάρια της παγκόσμιας κατάταξης για κάθε μία από τις 8 ταυτόχρονες ημερίδες (16 ζεύγη),
2. Οι νικητές από κάθε ήπειρο, εφόσον δεν έχουν καταλάβει μία από τις 2 πρώτες θέσεις σε οποιαδήποτε από τις 8 ημερίδες και υπό τον όρο ότι θα έχουν κάνει περισσότερο από 55%.
3. Η εικοσάδα θα συμπληρωθεί (αν είναι αναγκαίο) με τον/τους καλύτερους τρίτους, δηλαδή από το/τα ζευγάρια που έφεραν το υψηλότερο ποσοστό, έχοντας καταταγεί στην 3η θέση σε οποιαδήποτε από τις 8 ημερίδες (δεδομένου ότι δεν πληρούν κάποια από τις δύο άνω προϋποθέσεις).

Περισσότερα για το Παγκόσμιο Ταυτόχρονο μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα των αγώνων.